Vychováváme hvězdy českého krasobruslení

Další den v dějišti Mistrovství světa v SSB 2012

12. dubna 2012

O dalším dnu v dějišti světového šampionátu nás dnes informovala samotná děvčata, která dnes čeká slavnostní zahájení Mistrovství světa v synchronizovaném bruslení 2012 ve švédském Göteborgu včetně losování startovních čísel pro zítřejší krátké programy.

"Dnešní budíček byl o půl hodiny dřív v 7.30. Následovala stejná snídaně jako ve středu, takže jsme už dopředu věděli, co si dáme dobrého. Rychlé česaní a malovaní a kolem 10 hodiny byl odchod na cvičeni. Dopolední trénink probíhal v hlavni hale, kde jsme tentokrát trénovaly volnou jízdu.

Po tomto celkem vydařeném tréninku následovalo další jídlo, italský oběd v podobě „spaghetti bolognesse“. Poobědové tříhodinové volno strávil každý po svém, někdo si vyrazil na nákup suvenýru do nedalekého centra, jiny odpočíval nebo sledoval ostatní tymy při svých trénincích. V 15:45 začala odpolední etapa tréninku.  Nejdříve rozcvičeni obohacené zábavnými cviky, poté trénink na ledě, kde jsme dolaďovaly poslední neduhy krátkého programu, aby byl zítra perfektní. Následovala lehká večeře a dlouho očekávané oficiální zahájeni spojené s losováním.

Na zítřejší krátké programy jsme si vylosovaly  sedmičku, což pro nás znamená druhou rozjížďku, se kterou jsme spokojeny nejen my, ale i naše trenérky. Zítra nás čeká náročný zavodní den, na který se všichni velmi těšíme. Očekáváme nejen podporu od zdejších švédských fanoušků, ale také doma u počítačů. Jak krátké programy, tak sobotní volné jízdy budou vysílaný online prostřednictvím švédské a finské televize.

Dnešní budíček byl o půl hodiny dřív v 7.30. Následovala stejná snídaně jako ve středu, takže jsme už dopředu věděli, co si dáme dobrého. Rychlé česaní a malovaní a kolem 10 hodiny byl odchod na cvičeni. Dopolední trénink probíhal v hlavni hale, kde jsme tentokrát trénovaly volnou jízdu.

Po tomto celkem vydařeném tréninku následovalo další jídlo, italský oběd v podobě „spaghetti bolognesse“. Poobědové tříhodinové volno strávil každý po svém, někdo si vyrazil na nákup suvenýru do nedalekého centra, jiny odpočíval nebo sledoval ostatní tymy při svých trénincích. V 15:45 začala odpolední etapa tréninku.  Nejdříve rozcvičeni obohacené zábavnými cviky, poté trénink na ledě, kde jsme dolaďovaly poslední neduhy krátkého programu, aby byl zítra perfektní. Následovala lehká večeře a dlouho očekávané oficiální zahájeni spojené s losováním.

Na zítřejší krátké programy jsme si vylosovaly  sedmičku, což pro nás znamená druhou rozjížďku, se kterou jsme spokojeny nejen my, ale i naše trenérky. Zítra nás čeká náročný zavodní den, na který se všichni velmi těšíme. Očekáváme nejen podporu od zdejších švédských fanoušků, ale také doma u počítačů. Jak krátké programy, tak sobotní volné jízdy budou vysílaný online prostřednictvím švédské a finské televize."

Takže nám již nezbývá nic jiného, než popřát klidný spánek a zítra plné soustředění a co možná nejlepší výsledek z krátkého programu, který by zajistil dobrou výchozí pozici pro sobotní volnou jízdu.

O tom, že chceme přinášet maximální informace pro všechny příznivce pardubického Orionu můžeme doložit videem z posledních dnešních tréninků před zítřejším závodem.

V případě, že budete chtít sledovat dění na Mistrovství světa v synchronizovaném bruslení 2012 v Göteborgu ve Švédsku, můžete kliknout na níže uvedený odkaz

 

Watch the SVT web broadcast by clicking here (only in Europe).

 

 

Aktuality

  • 18. 11. 2024 8.lekce kurzu bruslení

    Závěrečná lekce podzimního kurzu bruslení se uskuteční v neděli 24.listopadu 2024 v enteria areně (malá hala). A právě na tuto lekci bychom chtěli pozvat všechny účastníky v netradičním oblečení - v maskách.

    Neděle 24. listopadu 2024 bude karnevalová lekce se začátkem v 15:00 - 15:45 hod pro skupinu "A" a tu 15:45 - 16:30 hodin vystřídá skupina "B".

Kontakt

Krasobruslařský klub Pardubice

K Vinici 1901
530 02 Pardubice
E-mail: info@krasopce.cz

Facebook: KrasobruslarskyKlubPardubice

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.